Vacatures (Dutch only)

 

Management Assistant

Diemen
 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Management Assistant. In deze uitdagende positie ben je verantwoordelijk voor de volledige ondersteuning op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied ten behoeve van drie leden van het dagelijks bestuur.  Je fungeert als rechterhand en ondersteunt hen in de breedste zin. Je beheert de agenda’s, onderneemt actie zowel zelfstandig als in overleg, houdt de communicatielijnen open en houdt actiepunten goed in de gaten. Daarnaast plan, organiseer en notuleer je meetings en ben je betrokken bij de organisatie van diverse events. 

Profiel:
Je bent een enthousiaste, representatieve, proactieve, energieke en stevige persoonlijkheid die met beide benen op de grond staat met een hands-on mentaliteit. Je beschikt over uitstekende organisatorische en coördinerende vaardigheden en bent  gewend in een hoog tempo zaken af te handelen.  Het stellen van prioriteiten is aan de orde van de dag en ook onder een hoge werkdruk weet je het overzicht te behouden en deadlines te bewaken. Je bent initiatiefrijk, denkt mee en vooruit en gaat oplossingsgericht te werk.
Bovendien ben je uitermate discreet,  integer, flexibel en collegiaal.  Jouw werkwijze kenmerkt zich door efficiëntie en accuratesse.
 
Eisen:

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een secretariële opleiding gevolgd)
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Personal Assistant/Management Assistant
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van de Franse en Duitse taal is een pré
  • Fulltime beschikbaar
  • Ruime ervaring met MS Office

Werken bij Hienfeld betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een informele sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, stuur dan je cv en motivatiebrief naar Anouk@Hienfeld.nl

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met  Anouk Roemelé, HR & Operations Manager. Tel: 020-5469 409

Door het inzenden van uw CV en motivatiebrief gaat u akkoord dat uw gegevens worden opgeslagen in de sollicitantendatabase van Hienfeld. Deze gegevens zullen wij maximaal 1 jaar bewaren. U kunt te allen tijde uw gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Indien wij uw kandidatuur afwijzen, u niet uitnodigen voor een sollicitatiegesprek of u niet aannemen, dan worden uw gegevens automatisch na 4 weken verwijderd. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven en uitsluitend gebruikt t.b.v. uw sollicitatie. Uw gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.