Welkom bij Hienfeld

Doen waar je goed in bent en waar maken wat je belooft. Dat is waar Hienfeld voor staat. Of het nu gaat om bestaande verzekeringsconcepten of op maat gesneden producten, Hienfeld gaat altijd slagvaardig en persoonlijk te werk.

Hienfeld is een assuradeurenbedrijf met een rijke historie. Zij biedt een aantal verzekeringen aan via makelaars in assurantiën of de betere assurantietussenpersonen.

Hienfeld verzekert ook Cybercrime

Dagelijks leest u over de risico's van cyberaanvallen. Niet alleen uw eigen omgeving maar ook willekeurige derden kunnen hierdoor slachtoffer worden en schade lijden.

Bij Hienfeld kunt u nu ook terecht voor een Cyberverzekering!

 
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via:

 

Aon Claims Award

W.A. Hienfeld opnieuw winnaar ‘Aon Claims Award' (06-07-2017)

 

W.A. Hienfeld, het in Diemen gevestigde assuradeurenbedrijf, is net als twee jaar geleden de winnaar geworden van de ‘Aon Claims Award’. Zo’n honderddertig schadebehandelaars van Aon beoordeelden de schadebehandeling van Hienfeld andermaal als de beste op de onderdelen professionaliteit/algemene kennis, snelheid van communiceren en betalen en klantgerichtheid. Ruim twintig verzekeraars dongen dit jaar mee naar de award.

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst op het hoofdkantoor van Aon in Rotterdam reikte Rob de Bruin, managing director Claims bij Aon, de award uit aan Frank Heijselaar, adjunct-directeur Schade bij W.A. Hienfeld. De Bruin: “Uit de inventarisatie onder de schadebehandelaars van Aon blijkt dat Hienfeld de organisatie perfect op orde heeft, een dagverwerking voor de behandeling van schades kent en het schadeproces klantgericht en vriendelijk aanstuurt.”

Aon heeft de Claims Award inmiddels vijf keer uitgereikt. W.A. Hienfeld won de award in 2014 en 2016 en ook Zurich won twee keer (in 2011 en 2013). De eerste editie van de Aon Claims Award werd in 2010 gewonnen door Chartis (nu AIG). Het schadeonderzoek heeft inmiddels wereldwijd navolging gekregen. Daardoor wordt de schadeafhandeling van alle verzekeraars door de in totaal 1.400 schadebehandelaars op dezelfde wijze beoordeeld.

Bron: Risk&Business&Claims 6-7-2017