OngevallenCybercrimeKunstXcellent Yacht InsuranceReisBuitenlandCarrière Stop PolisRenaissanceInstrumentenProfessionalsBeroepsaansprakelijkheidEvenementenSpecialsProductwijzers
Meer weten

Wilt u meer informatie over onze verzekeringen, neem dan contact op met uw tussenpersoon.

U kunt ook met ons contact opnemen of een mail sturen

Ongevallenverzekering

Collectieve Ongevallen

Hienfeld is in Nederland uitgegroeid tot de belangrijkste verzekeraar op het gebied van collectieve ongevallenverzekeringen. Dat blijkt ondermeer uit de uitstekende voorwaarden en concurrerende premies. Dankzij de eigen professionele schadeafdeling en een zeer uitgebreid netwerk van medische specialisten, zorgt Hienfeld voor een vlotte en adequate schadeafhandeling.

Hienfeld is tot veel in staat, zoals hoge verzekerde bedragen en bijzondere risico's waaronder volledig oorlogsmolest. Hienfeld verzorgt de ongevallenverzekeringen voor veel vooraanstaande bedrijven, multinationals, instellingen, ministeries, overheden, stichtingen, universiteiten en scholen.

Internationaal

Ook op internationaal vlak opereert Hienfeld sterk. Bijvoorbeeld door het meeverzekeren van buitenlandse vestigingen of het werken via captives of pooling constructies. Hienfeld heeft hiervoor uitstekende samenwerkingsverbanden met de beste internationale netwerken op het gebied van Employee Benefits.

Sport

Voor sportbonden en -clubs heeft Hienfeld zelfs samen met het NOC*NSF een uitstekende ongevallenverzekering gecreëerd met zeer sportieve premies.