Overslaan en naar de inhoud gaan
19 maart 2020

Actuele informatie over het coronavirus (COVID-19)

Wij brengen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat u uw relaties goed kunt adviseren en bijstaan. Hieronder leest u meer over hoe Hienfeld omgaat met vragen rondom onze dienstverlening en Corona (COVID-19) en over onze bereikbaarheid.

Hienfeld houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Daarbij volgen wij de richtlijnen van Buitenlandse Zaken en van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

De zorg voor onze relaties en medewerkers staat voorop. Daarom werken onze medewerkers de komende periode vanuit huis en doen we er alles aan om verzekerden en adviseurs zo goed mogelijk te blijven helpen. Wij vragen u dan ook vriendelijk om zoveel mogelijk digitaal met ons te communiceren en zo min mogelijk per post.

In navolging van de door de overheid aanscherpte maatregelen van zondag 15 maart 2020 gaan alle fysieke afspraken van onze medewerkers met relaties niet door. Waar mogelijk zetten wij deze bezoeken om naar een telefonische- of online meeting. Lukt dit niet? Dan stellen wij de afspraak uit. Deze maatregel geldt voor dit moment tot en met 6 april 2020.

Heeft u andere vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via 020 546 94 69 of via info@hienfeld.nl

Wij realiseren ons dat u ongemak kunt ondervinden als gevolg van de aangepaste werkwijze en vragen daarvoor uw begrip.

21 mei 2021

Cooperation Group Accident Insurance Nationale Nederlanden and Hienfeld

11 mei 2021

Samenwerking Collectieve Ongevallenverzekeringen Nationale Nederlanden en Hienfeld

8 april 2021

Digitale verzending

18 november 2020

Update COVID-19 en de zakenreisverzekering

30 september 2020

Cyber is een nieuw risico dat we samen moeten oppakken