Navision ontwikkelaar Dynamics NAV developer

Press and Media (Dutch only)

 

W.A. Hienfeld opnieuw winnaar ‘Aon Claims Award’ (06-07-2017)

 

W.A. Hienfeld, het in Diemen gevestigde assuradeurenbedrijf, is net als twee jaar geleden de winnaar geworden van de ‘Aon Claims Award’. Zo’n honderddertig schadebehandelaars van Aon beoordeelden de schadebehandeling van Hienfeld andermaal als de beste op de onderdelen professionaliteit/algemene kennis, snelheid van communiceren en betalen en klantgerichtheid. Ruim twintig verzekeraars dongen dit jaar mee naar de award.

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst op het hoofdkantoor van Aon in Rotterdam reikte Rob de Bruin, managing director Claims bij Aon, de award uit aan Frank Heijselaar, adjunct-directeur Schade bij W.A. Hienfeld. De Bruin: “Uit de inventarisatie onder de schadebehandelaars van Aon blijkt dat Hienfeld de organisatie perfect op orde heeft, een dagverwerking voor de behandeling van schades kent en het schadeproces klantgericht en vriendelijk aanstuurt.”

Aon heeft de Claims Award inmiddels vijf keer uitgereikt. W.A. Hienfeld won de award in 2014 en 2016 en ook Zurich won twee keer (in 2011 en 2013). De eerste editie van de Aon Claims Award werd in 2010 gewonnen door Chartis (nu AIG). Het schadeonderzoek heeft inmiddels wereldwijd navolging gekregen. Daardoor wordt de schadeafhandeling van alle verzekeraars door de in totaal 1.400 schadebehandelaars op dezelfde wijze beoordeeld.

Bron: Risk&Business&Claims 6-7-2017

 

Hiscox verleent Hienfeld volmacht voor Cyber en Data Risks (06-04-2017)

AMSTERDAM, 6 APRIL 2017 – Verzekeraar Hiscox heeft een volmacht voor Cyber en Data Risks verleend aan Hienfeld Assuradeuren. Het is de eerste officiële volmacht die Hiscox voor de cyberverzekering afgeeft.
 

“Hienfeld is een gerenommeerde naam in verzekeringsland en heeft als assuradeur een uitstekend netwerk van assurantietussenpersonen”, zegt Yasin Chalabi, Manager Professional Insurance van Hiscox. “Verder is Hienfeld al decennialang actief op de markt van zakelijke verzekeringen. Ons Cyber en Data Risks-product sluit mooi aan op de producten die Hienfeld al aanbiedt.”

Beste cyberverzekering

“Net als Hiscox zijn wij sterk relatiegedreven”, vult Peggy Nijbroek, Teamleider Financial Lines van Hienfeld, aan. “Dit betekent dat we onze relaties altijd het beste willen bieden. Op het gebied van kennis, service en aandacht, maar uiteraard ook waar het de verzekeringsoplossingen betreft. Vorig jaar hebben wij onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om een cyberverzekering aan te bieden. Het product van Hiscox kwam daarbij als één van de beste uit de bus.”

Overtuigd van de toekomst

Hienfeld focust vooral op niches. Cyber en Data Risks by Hiscox past prima in die strategie. “Hoewel ik verwacht dat het op termijn een commodity wordt, vinden veel mkb-relaties het nu nog een ingewikkeld product”, aldus Peggy Nijbroek. “Wij zijn echter overtuigd van de toekomst van cyberverzekeringen.”

Acceptatie

Met de volmacht heeft Hienfeld het recht om zelf risico’s te accepteren. Peggy Nijbroek: “Ook op dat vlak begrijpen Hiscox en Hienfeld elkaar uitstekend.”

Bewustwording

“Door de samenwerking met Hienfeld kunnen wij meer ondernemers bereiken en ze nog beter bewust maken van de cyber- en datarisico’s die zij lopen”, zegt Yasin Chalabi tot slot. “Niet alleen door deze te verzekeren, maar ook – of juist – door hen te helpen met preventie om schade te voorkomen.”

Amlin ongevallenportefeuille naar W.A. Hienfeld (10-05-2012)

Door het tekenen van een volmachtovereenkomst heeft Amlin Corporate Insurance (ACI) zijn ongevallenportefeuille overgedragen aan assuradeurenbedrijf W.A. Hienfeld.
"De marktomstandigheden voor deze dekkingen zijn dusdanig veranderd dat zelfstandig voortzetten van de portefeuille voor ACI niet meer de best passende optie was. Met onze kwetsbare bezetting op deze portefeuille konden wij onze relaties niet meer die performance geven die ze van ons gewend zijn", aldus Marc Bosma, manager Underwriting General Liability. Naast de ongevallenportefeuille gaan ook twee medewerkers, die specifiek bij deze portefeuille waren betrokken, over naar Hienfeld.

Hienfeld tekent ook buitenlandse risico's (25-11-2009)

Goed nieuws voor het intermediair dat op zoek is naar mogelijkheden om particuliere risico's in het buitenland te verzekeren. Assuradeurenbedrijf W.A. Hienfeld B.V. heeft de mogelijkheden om dit te verzekeren. Vaak kunnen risico's op bestaande voorwaarden en premies worden overgenomen, zodat het intermediair, dit naadloos kan oversluiten. Bij deze onafhankelijke assuradeur is het eenvoudig een agentschap te openen, omdat er geen productie-eisen worden gesteld. Uiteraard gelden wel alle wettelijke eisen. Hienfeld staat bekend om haar snelle service en polisopmaak en haar voortreffelijke schadeafwikkeling.
Dit bedrijf uit 1874 richt zich volledig op nicheverzekeringen. Daarmee is zij marktleider op het gebied van de collectieve ongevallen- en kunstverzekeringen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Hienfeld via buitenland@hienfeld.nl of via ons telefoonnummer: 020 - 5469 469.

Hienfeld verzekert ook paarden (27-04-2007)

Hienfeld treedt op als assuradeur op paardenverzekeringen. De acceptatie, administratie en schadebehandeling worden verzorgd door Xcellent Horse Insurance B.V., de specialist en marktleider in paardenverzekeringen.

Voor meer informatie, zie de website van XcellentHorse.nl

Verzekeringsconcept neemt zorgen weg bij vermogende Nederlander (01-02-2007)

Het blad One 4 Business heeft aandacht besteed aan onze Renaissance Verzekering.

Lees hier het volledige artikel